dimecres, 30 de març del 2016

La vorera del Mercat de Salt

Bona nit Salt, avui parlarem del mal estat de la vorera de davant de la plaça del Mercat.

Per exemple, just a l’entrada on hi ha el parc infantil, davant dels respiradors dels aparcaments i magatzems subterranis, hi ha un important desnivell dels “rajols” (no sé el nom en concret d’aquest tipus de rajola), amb el qual jo mateix vaig estar apunt de caure a terra.




















Doncs bé, per sort jo no vaig caure perquè vaig poder aguantar l’equilibri, però vaig estar un matí per la zona preguntant a les persones grans que passaven per allà, i la majoria em deien que era molt perillós i que inclús, havien vist caure de genolls a persones grans. Això per un costat.


I per l’altre costat, al llarg de tota la vorera que dóna a Països Catalans, des del pas de zebra fins abans d’arribar a sota el sostre de la pujada als aparcaments, hi trobem molts desnivells i entrebancs, així com basses d’aigua molt difícils d’esquivar quan plou.

Des d’aquí agrairíem (totes les persones grans que passen per allà i jo mateix) una revisió i una solució, a ser possible ràpida, per evitar més caigudes i possibles problemes.  Gràcies.




*Nota pels senyors de l’ajuntament: si la queixa des d’aquí no us serveix i us sembla insuficient, feu-m’ho saber i ho faré formal, tot i que crec que ho podeu solucionar igual sense fer la instància, ja que moltes persones grans no saben llegir o realitzar peticions tant formals com per poder posar la queixa a l’ajuntament. 

__________________________________________________________________________________________________________

Buenas noches Salt, hoy hablaremos del mal estado de la acera de enfrente de la plaza del Mercado.

Por ejemplo, justo en la entrada donde está el parque infantil, frente a los respiraderos de los aparcamientos y almacenes subterráneos, hay un importante desnivel de los "ladrillos" (no sé el nombre en concreto de este tipo de baldosa), con el que yo mismo estuve a punto de caer al suelo.
Pues bien, por suerte yo no caí porque pude aguantar el equilibrio, pero estuve una mañana por la zona preguntando a las personas mayores que pasaban por allí, y la mayoría me decían que era muy peligroso y que incluso, habían visto caer de rodillas a personas mayores. Esto por un lado.

Y por el otro lado, a lo largo de toda la acera que da a Países Catalanes, desde el paso de cebra hasta antes de llegar a bajo el techo de la subida a los aparcamientos, encontramos muchos desniveles y obstáculos, así como balsas de agua muy difíciles de esquivar cuando llueve.

Desde aquí agradeceríamos (todas las personas mayores que pasan por allí y yo mismo) una revisión y una solución, a ser posible rápida, para evitar más caídas y posibles problemas. Gracias.

* Nota para los señores del ayuntamiento: si la queja desde aquí no os sirve y os parece insuficiente, avisadme y lo haré formal, aunque creo que lo podéis solucionar igual sin hacer la instancia, ya que muchas personas mayores no saben leer o realizar peticiones formales como para poder poner la queja en el ayuntamiento.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada