dimecres, 23 de març de 2016

El Petit comerç i les petites empreses de Salt

Bona nit lectors, com us vaig dir la setmana passada, avui la publicació anirà sobre el “Petit comerç i les petites empreses de Salt”.

Doncs bé, un altre cop l’Ajuntament de Salt m’ha tornat a sorprendre gratament.  Anava a fer una publicació d’aquestes reivindicatives i queixant-me de la gestió d’abans els petit comerç i petits empresaris, però just abans de publicar l’article, m’he assabentat que l’àrea de promoció del poble, està passant per els comerços i empreses demanant informació i contactes per fer-ne promoció i difusió dins la seva web.

Quina bona noticia de veritat. Només us puc dir, des de la meva humil opinió, que moltes gràcies per fer les coses així.

De veritat que la publicació inicial era amb una intenció totalment contraria i totalment reivindicativa, però davant d’aquesta nova gestió, només se us pot agrair la feina ben feta.


Gràcies Ajuntament per mirar pel poble, i gràcies poble per llegir això. 


___________________________________________________________________________________

Buenas noches lectores, como os dije la semana pasada , hoy la publicación irá sobre el " Pequeño comercio y las pequeñas empresas de Salt " .

Pues bien, de nuevo el Ayuntamiento de Salt me ha vuelto a sorprender gratamente. Iba a hacer una publicación de estas reivindicativas y quejándome de la gestión sobre el pequeño comercio y los pequeños empresarios, pero justo antes de publicar el artículo , me he enterado de que el área de promoción del pueblo, está pasando por los comercios y empresas pidiendo información y contactos para hacer promoción y difusión dentro de su web .

Qué buena noticia de verdad. Sólo os puedo decir, desde mi humilde opinión, que muchas gracias por hacer las cosas así.

De verdad que la publicación inicial era con una intención totalmente contraria y totalmente reivindicativa, pero ante esta nueva gestión, sólo se os puede agradecer el trabajo bien hecho.

Gracias Ayuntamiento por mirar por el pueblo, y gracias pueblo por leer esto.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada