dimecres, 27 d’abril del 2016

Parc Infantil

Bona nit Saltencs, doncs bé, la segona i última publicació del dia parlarà sobre el mal estat d'un parc infantil. (Queixa d'una mare Saltenca).

Aquest parc el trobem a la placeta que hi ha entre els carrers Doctor Ferran i Xavier Montsalvatge. Just davant del mercat dels divendres.

Resulta que dels cinc esglaons de fusta que hi hauria d'haver per pujar al tobogan, només n'hi ha quatre, i els ferros que subjectaven el cinquè segueixen allà clavats, posant en perill a qualsevol nen o nena que hi pugi. Aquests ferros poden fer-li molt de mal a qualsevol infant que jugui allà i em comenta la noia, que aquest tobogan està així des de fa molts mesos.

Senyors de l'ajuntament, seguirem invertint milers i milers d'euros amb places que ja estan bé, en comptes d'arreglar els problemes que hi tenim a les altres? O als carrers? O a les voreres? O amb els contenidors? Això ja es tracta de la seguretat dels més petits i és un problema amb molt fàcil i ràpida solució. Confiem en què ho arreglin el més ràpid que puguin ara que ja ho saben, ja que potser no n'estaven al cas que hi hagués aquest mal manteniment.

Gràcies.

 

______________________________________________________________________

Buenas noches Salt, pues bien, la segunda y última publicación del día hablará sobre el mal estado de un parque infantil. (Queja de una madre de Salt).

Este parque lo encontramos en la plaza que hay entre las calles Doctor Ferran y Xavier Montsalvatge. Justo delante del mercado de los viernes.

Resulta que de los cinco escalones de madera que debería haber para subir al tobogán, sólo hay cuatro, y los hierros que sujetaban el quinto siguen allí clavados, poniendo en peligro a cualquier niño o niña que suba. Estos hierros pueden hacerle mucho daño a cualquier niño que juegue allí y me comenta la chica, que este tobogán está así desde hace muchos meses.

¿Señores del ayuntamiento, seguiremos invirtiendo miles y miles de euros con plazas que ya están bien, en vez de arreglar los problemas que tenemos en las otras? ¿O en las calles? ¿O en las aceras? ¿O con los contenedores? Esto ya se trata de la seguridad de los más pequeños y es un problema de muy fácil y rápida solución.

Confiamos en que lo arreglen lo más rápido que puedan ahora que ya lo saben, ya que puede que no estaban al caso de que hubiera este mal mantenimiento.


Gracias.

1 comentari:

  1. Hola a tothom!!!

    En primer lloc agrair la publicació o demostra clarament el mal estat d'aquest parc infantil.
    Aquests esglaons no porten així una setmana, porten mesos, es a dir, fa mesos que aquest parc és perillós per a la mainada. La meva pregunta és, no hi ha ningú que revisi periòdicament les instal·lacions dels parcs infantils de Salt? Ara mateix jo crec que no i així queda demostrat amb les fotografies.
    Com a mare seria d'agrair que es faci la reparació o que es tregui perque es un perill pels nostres fills.

    Gracies
    Verònica Muñoz

    ResponElimina