dijous, 7 de gener del 2016

Cavalcada del Reis Mags.

El passat dimarts dia 5 de Gener es va celebrar l’arriba dels Reis Mags d’Orient a Salt.

El poble, disposava d’un preciós campament preparat exclusivament per rebre als Tres Reis Mags, de tal manera que tots els més petits de la nostra vila, poguessin gaudir d’un petó i una petita xerrada amb algún d’ells.

Tota l’organització i preparació anava sobre rodes els dies abans. Tot hi alguns petits entrebancs que s’anaven solucionant sobre la marxa, es va muntar un campament reial a l’altura de ses Majestats. Campament el qual estava previst obrir les seves portes de 16:00h fins a les 18:30h en el cas que no hi hagués pluja, i per contra, tal i com s’havia d’haver fet, de 16:00h a 21:00h en cas de pluja i no poder sortir per perill de les carrosses.

Perquè és cert, l’error va ser de l’organització de voler sortir tot i el mal temps que estava previst, però, tots aquells pares que estan criticant als patges, per no haver seguit amb la cavalcada, i deixar els seus fills plorant, etc; tots ells s’han plantejat que els patges, molts d’ells són els primers que es van enfadar, que es van amargar i que patien pensant la quantitat de nens i nenes que es quedarien sense veure els Reis, per una mala gestió de l’organització? Que ells no hi podien fer res perquè són simple voluntaris, i que per altra banda, abans de que plogués hi havia l’opció del campament des de les 16:00h? Les reivindicacions no haurien d’anar en contra d’ells com he vist a molts comentaris a les xarxes socials.  

És normal que el poble s’enfadi, i per això us obro aquesta publicació perquè tant si us ha agradat la cavalcada i el campament, com si no, ho pugueu deixar escrit, i que les persones responsables de l’organització els propers anys, ho puguin llegir i arreglar-ho.


Moltes gràcies. 



________________________________________________________________________

El pasado martes día 5 de Enero se celebró la llegada de los Reyes Magos de Oriente en Salt.

El pueblo, disponía de un precioso campamento preparado exclusivamente para recibir a los Tres Reyes Magos, de tal manera que los más pequeños de nuestra villa, pudieran disfrutar de un beso y una pequeña charla con alguno de ellos.

Toda la organización y preparación iba sobre ruedas los días antes. Aun que hubiera algunos pequeños obstáculos que se iban solucionando sobre la marcha, se montó un campamento real a la altura de sus Majestades. Campamento el cual estaba previsto abrir sus puertas de 16: 00h hasta las 18: 30h en el caso de que no hubiera lluvia, y por el contrario, tal y como se tenía que haber hecho, de 16:00h a 21:00h en caso de lluvia y no poder salir por peligro de las carrozas.

Porque es cierto, el error fue de la organización de querer salir a pesar del mal tiempo que estaba previsto, sin embargo, todos aquellos padres que están criticando a los pajes, por no haber seguido con la cabalgata, y dejar a sus hijos llorando, etc; todos ellos se han planteado que los pajes, muchos de ellos son los primeros que se enfadaron, que se amargaron y que sufrían pensando la cantidad de niños y niñas que se quedarían sin ver los Reyes, por una mala gestión de la organización? Que ellos no podían hacer nada porque son simples voluntarios, y que por otra parte, antes de que lloviera había la opción del campamento desde las 16:00h? Las reivindicaciones no deberían ir en contra de ellos como he visto en muchos comentarios en las redes sociales.

Es normal que el pueblo se enfade, y por eso os abro esta publicación porque tanto si os ha gustado la cabalgata y el campamento, como si no, lo puedan dejar escrito, y que las personas responsables de la organización en los próximos años, lo puedan leer y arreglarlo.

Muchas gracias.

4 comentaris:

  1. Carta d’un membre de l’organització des del 2013 al 2016:
    És normal que el poble s’enfadi, jo també estic enfadat i FORMAVA part de l’organització. Però tant jo com moltes altres persones que ho “organitzàvem” o això ens pensàvem, estem enfadats, enfadats perquè podíem haver gaudit tots molt més d’aquesta diada si haguéssim fet un bon ús del Campament Reial, on allà si que no plovia i no hi havia perill de que cap carrossa s’incendiés.
    Doncs bé, faig aquesta publicació per deixar constància de la meva indignació, per reivindicar que les coses ben fetes es fan amb democràcia i no implantacions ni interessos propis. Que no pots organitzar un dia tant important com era aquest, intentant ser el Director i manar de males maneres a totes les persones que de forma VOLUNTÀRIA estant col•laborant amb el seu poble. No direm noms, tots i cada un de nosaltres que hem participat i ho hem viscut des de dins, sabem a qui li podem agrair les coses, i a qui li hem de reivindicar.
    Només agrairia, que de cares a l’any que ve, canviessin les coses, jo ja no hi seré, no vull tornar a formar part d’aquest remat, no vull ser un més dels que ens fan creure que s’escolta la nostra opinió, un més dels que se l’utilitza per fer feina i organitzar, per tal que certa persona es pengi medalles i guanyi petits polsos a la ciutat veïna. Passo. Passo perquè fa uns anys disfrutava ajudant i fen somriure als més petits, ara només m’emprenyo i lluito perquè se’ns escolti, lluito per perdre el temps.
    Només desitjo que tots aquells que l’any que ve seguiu dins la comitiva, sapigueu apartar aquests mals fums, que jo no he aprés a deixar de banda, i que independentment de les ordres o propostes que no us agradin, intenteu imposar-vos i seguir fent gaudir al poble com anys endarrere ho fèiem.
    I per últim, seria encara molt millor, si deixéssim de polititzar qualsevol activitat lúdica del poble, i més si es infantil i tradicional.
    Gràcies.

    ResponElimina
  2. Primer de tot, enhorabona per el teu blog, encara no havia comentat, però estic segura que tindràs molts d'èxits! Em sap molt de greu que pares i mares, i també ciutadans de Salt vagin al que és fàcil i critiquin als que col.laboren amb la rua, com són els patges. Jo sóc patge de la cavalgada de Salt desde fa 5 anys, ho faig voluntàriament, perquè no té preu veure la cara d'il.lusió dels més menuts, i els que no són tant menuts. Al fer això no espero res a canvi, però si que no s'ens critiqui per no poder acabar amb la rua degut al mal temps. Salt comptava amb un magnífic campament, en el qual participa molta gent de forma anònima que fa una feina que ningú valora, una feina espectacular, que fa brillar un pavelló de hockey, estic molt orgullosa de participar en tot això, no obstant, entenc que molts nens i nenes estiguessin tristos per no poder veure a ses Magestats els Reis Mags, no decideixen els patges, decideix l'organització, podria haver estat diferent, però no es pot tornar enrere... Molta sort!!

    ResponElimina
  3. Bona tarda, les meves uniques paraules son d'agraiment per l'organització, l'ajuntament i la infinitat de gent i entitats que hi han col.laborat desde fa mesos en preparar-ho. Nomes faltaria retreure'ls que siguin ells els responsables del mal temps... Soc pare d'una nena de 6 anys i varem anar al pavello a l'acampada i els varem veure de nou desfilant pel carrer major...per tant acomplert l'objectiu tot i que ens varem mullar força.

    ResponElimina
  4. Em sap greu per la gent de Salt que no va poder veure la cavalgata, sobretot pels més menuts.. Però estic d'acord amb la persona de la publicació anterior ja que jo també sóc patge de la cavalgata de Salt des de fa uns 4-5 anys i participo a la cavalgata per veure la il·lusió des dels més petits fins els més grans. Em sap greu que per la pluja i una decisió a últim moment se'ns critiqui perquè crec que no valoren tot l'esforç i treball que hi ha darrera. L'any que ve serà diferent!

    ResponElimina