dimecres, 13 de gener del 2016

El Parc Monar

Bona nit lectors, avui us proposo que opineu sobre el Parc del Rec Monar del nostre poble. Una publicació on podeu comentar si us va semblar bé l’inversió de diners per fer aquesta creació; si creieu que és un bon lloc per passejar, un bon lloc per passar l’estona; com creieu que està actualment (bé, malament, amb poc manteniment), etc.

La meva opinió és que el parc és magnífic, preciós, és una gran obra que crec que fa més bonic el nostre poble i un bon lloc per passar l’estona amb família, sol, amb mascota o sense. Qualsevol persona pot anar-hi i desconnectar a la gespa, als bancs, o mirant els ànecs que hi ha a la bassa.

Ara bé, potser és cert que li faltaria una mica més de manteniment, però tot hi així jo crec que està molt bé i s’hauria de mantenir sempre en bon estat.



I a vosaltres, que us sembla?



__________________________________________________________________________

Buenas noches lectores, hoy os propongo que opinéis sobre el Parque del Rec Monar de nuestro pueblo. Una publicación donde podéis comentar si os pareció bien la inversión de dinero para hacer esta creación; si creéis que es un buen lugar para pasear, un buen lugar para pasar el rato; como creéis que está actualmente (bien, mal, con poco mantenimiento), etc.

Mi opinión es que el parque es magnífico, precioso, es una gran obra que creo que hace más bonito nuestro pueblo y un buen lugar para pasar el rato con familia, solo, con mascota o sin. Cualquier persona puede ir y desconectar en el césped, los bancos, o mirando los patos que hay en la balsa.

Ahora bien, quizás es cierto que le faltaría un poco más de mantenimiento, pero aún así yo creo que está muy bien y debería mantenerse siempre en buen estado.



Y a vosotros, ¿qué os parece?



3 comentaris:

  1. A mi m'agrada, tot i que alguna vegada m'he trobat gent molt poc cívica.

    ResponElimina
  2. Crec que és una molt bona idea ja que és molt gran i està molt bé per passejar-hi o portar-hi els gossos a passeig. També està molt més a prop que el Pla dels socs, per exemple, i és molt més fàcil i ràpid arribar-hi. Tot i això, crec que la gent que hi porta els gossos a passeig hauria de vigilar on fan les seves necessitats i recollir-les per evitar que l'altre gent que passeja per allà les trepitgi.

    ResponElimina
  3. A mi m'encanta l'espai... Es genial per anar amb nens, passejar, jugar al parc, anar a veure els anecs... Pero el que no suporto es haver d'esquivar les caques de gos... O pendent de que no vingui un gos deslligat a rebentar la pilota del meu fill o que li pugui fer mal. Es necessari un control dels gossos que passejen deslligats. Hi ha un pipi-can molt maco pq els animals corrin i facin les seves necessitats.

    ResponElimina