dimecres, 16 de desembre de 2015

Escombraries obertes


Aquesta publicació tracta sobre un fet que segur que tots vosaltres us hi heu trobat més d'una vegada. El mal tancament de les escombraries que porten el dipòsit sota terra i per tant, que es queden obertes.
Es queden obertes exposant així a un perill a qualsevol persona que passi per allà, sobretot nens o persones grans. 

Bé doncs, per quin motiu es queden mal tancades? Per què no es prenen mesures i cada cop que això passa, s'actua ràpid i es tenca? No tenim tants policies, i treballadors que se suposa que han de vetllar pel poble? Doncs no és la primera vegada que veig unes escombraries com les de la fotografia, obertes durant dos o tres dies, i crec segur que no serà la última. 

També ens podríem actuar entre tots, i cada cop que en veiem una d'oberta, podríem donar l'avís a l'ajuntament i/o policia i alhora, una queixa. Pot ser així millorarien les coses. 


Què en penseu vosaltres? Quines solucions creieu que es podrien dur a terme? 

__________________________________________________________________________

Esta publicación trata sobre un hecho que seguro que todos vosotros os habéis encontrado más de una vez. El mal cierre de las basuras que llevan el depósito bajo tierra y por lo tanto, que se quedan abiertas.
Se quedan abiertas exponiendo así a un peligro a cualquier persona que pase por allí , sobre todo niños o personas mayores.

Bien pues, ¿por qué motivo se quedan mal cerradas? ¿Por qué no se toman medidas y cada vez que esto ocurre, se actúa rápido y se cierra? ¿No tenemos tantos policías, y trabajadores que se supone que deben velar por el pueblo? Pues no es la primera vez que veo una basura como las de la fotografía, abierta durante dos o tres días, y creo seguro que no será la última.

También podríamos actuar entre todos, y cada vez que veamos una basura abierta, podríamos dar el aviso al ayuntamiento y / o policía y al mismo tiempo, una queja. Tal vez así mejorarían las cosas.

¿Qué pensáis vosotros? ¿Qué soluciones creéis que se podrían llevar a cabo?

Marc M.


2 comentaris:

  1. Avisar seria una molt bona opció. Afegeixo la penosa situació de neteja que pateix el nostra poble.

    Magda

    ResponElimina
  2. Molta raó! S'hauria de fer alguna cosa amb les escombraries perquè no fa gaire em vaig trobar una escombraria com aquesta oberta i sincerament, no sabia què fer: si trucar a la policia o intentar tancar-la com pugues jo sola.. En serio, fa vergonya veure-ho i fa por perquè si algu hi cau és un perill!
    Podríem avisar a l'ajutament perquè donessin un avís els escombriaries i ho tanquessin millor o per trobar alguna solució.

    ResponElimina