dimecres, 30 de desembre de 2015

Aparcaments a la zona esportiva (Queixa d'un ciutadà)

Bona tarda Saltencs, he rebut una queixa dels usuaris (motoristes o gent amb mobilitat reduïda) de la zona esportiva. Es queixen amb molta raó que acostumen a patir els estacioments de turismes que porten els nens, els nets o familiars a les diferents activitats extrascolars que s’hi realitzen en aquesta zona, i els quals molts d’ells no saben aparcar ni respectar el lloc on han d’estacionar-se. No està gens bé aparcar al lloc de les motos, però on queda el respecte i l’educació que hem d’inculcar als més petits si nosaltres mateixos no respectem a les persones amb mobilitat reduïda i els hi aparquem en el seu lloc?

És increïble passar-hi entre les 17h i 19h perquè es impossible aparcar a on toca, tothom amb doble fila o llocs reservats per altres vehicles…

I doncs, es necessari aparcar a la porta? No es pot caminar una mica? Són les persones de les quals se’ls hi treu el lloc les que malauradament no poden caminar una mica, segurament. No vosaltres. Tothom vol aparcar a l’entrada, però cal tenir més respecte per les zones reservades…

A més a més la falta de respecte també ve donada per l’ajuntament la qual estipula implantar dos contenidors d’escombraries ocupant els llocs de les motors… molt bé senyors, així anem molt bé veritat?

Gràcies Jordi per la teva aportació. Espero des d’aquí ajudar-vos una mica encara que  sigui.

Tots podeu fer com en Jordi i plasmar les vostres queixes, critiques o agraïments en aquest blog. Moltes gràcies.


________________________________________________________________________________ 

Buenas tardes Saltencs, he recibido una queja de los usuarios (motoristas o gente con movilidad reducida) de la zona deportiva. Se quejan con mucha razón de que suelen sufrir los estacionamientos de turismos que llevan los niños, los nietos o familiares a las diferentes actividades extraescolares que se realizan en esta zona, y los cuales muchos de ellos no saben aparcar ni respetar el sitio donde deben estacionarse. No está nada bien aparcar en el lugar de las motos, pero donde queda el respeto y la educación que debemos inculcar a los más pequeños si nosotros mismos no respetamos a las personas con movilidad reducida y aparcamos en su lugar? 

Es increíble pasar entre las 17h y 19h porque es imposible aparcar donde toca, todos en doble fila o lugares reservados para otros vehículos ... 

Y digo yo, es necesario aparcar en la puerta? No se puede caminar un poco? Son las personas de las que se les quita el lugar las que desgraciadamente no pueden caminar un poco, seguramente. No vosotros. Todo el mundo quiere aparcar en la entrada, pero hay que tener más respeto por las zonas reservadas ...

Además la falta de respeto también viene dada por el ayuntamiento la que estipula implantar dos contenedores de basura ocupando los lugares de las motos ... muy bien señores, así vamos muy bien verdad?

Gracias Jordi por tu aportación. Espero desde aquí ayudarte un poco aunque sea.
Todos podeis hacer como Jordi y plasmar vuestras quejas, criticas o agradecimientos en este blog. Muchas gracias.

2 comentaris:

  1. Estic d'acord amb en Jordi i la seva queixa! Jo encara no sóc conductora però si que vaig sovint per aquesta zona, ja que abans anava el gimnàs. I és veritat que, sobretot en hores puntes, hi ha molts cotxes en doble fila o a llocs on no poden aparcar i a sobre si a vegades els hi dius que s'apartin perquè vols aparcar o passar, et contesten malament.. Vaja que aquestes famílies donen zero exemple els seus fills i filles i avui en dia crec que cada vegada n'hi ha menys respecte per desgracia..

    ResponElimina
  2. Lloc per aparcar si que hi es,ara falta el civisme de tots nosaltres per fer-ne un bon us, es una zona esportiva i anem a fer esport, podem caminar una mica i fer les coses be per donar exemple als nostres nens.

    ResponElimina